Deel | 
 

 Vampires ~ Information.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Louisa

avatar

Aantal berichten : 57
Reputatie : 0
Registratiedatum : 25-12-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : Ja, heb ik.

BerichtOnderwerp: Vampires ~ Information.   zo feb 03, 2013 1:53 am

Vampires.Welkom op de pagina van de Vampires! Hier vind je alles wat je weten moet over de Vampires, hun rangen en regels en ga zo maar door. Eerst zal ik je iets vertellen over hoe de vampiers ontstaan zijn.


De geschiedenis van de Vampires.
De geschiedenis van de vampiers is bloederig maar vooral onbekend. Er gaan natuurlijk wel verhalen rond maar er zijn geen wezens die precies kunnen vertellen hoe het allemaal gegaan is. Hier zie je de geschiedenis zoals de meesten denken dat het gegaan is:
De vampiers zijn gecreëerd door de Zwarte Draak in de berg. Die vampiers zijn toen naar wat nu de ruïnes zijn gegaan. Toen waren het echter nog geen ruïnes. Het was toen één groot kasteel dat bewoond werd door een rijke familie die niets te maken wilde hebben met de mensen in het centrum. Het kasteel was de perfecte plek voor de vampiers om te wonen omdat het dicht bij centrum lag maar waar mensen eigenlijk nooit kwamen. Ze roeiden de familie uit en dat ging goed voor even maar toen de mensen er toch achterkwamen wat er in het kasteel gebeurd was, kwamen ze met een groep die zichzelf de vampierjagers noemden en die hebben de vapmiers uitgeroeid zoals de vampiers de familie hadden uitgeroeid. Daarna hebben ze het kasteel verwoest zodat de vampiers die misschien nog zouden komen geen huis meer zouden hebben.
De vampiers kwamen terug maar dit keer waren ze sterker en bloeddorstiger doordat de Draak woedend was op de mensen voor het verwoesten van zijn creatie. De 'nieuwe' vampiers zijn toen naar het centrum van de mensen gegaan en hebben toen de mensen op hun beurt weer uitgeroeid. Daarna zijn ze terug gegaan naar de ruïnes en hebben er toen voor gezorgd dat geen enkel mens ooit nog echt zou geloven dat er vampiers bestaan. Er was immers niemand meer die door kon vertellen dat er echt vampiers bestaan. De mensen die nu in het centrum wonen, komen niet van hier. Zoals gezegd: een bloederige geschiedenis. Besef wel dat dit dus maar speculaties zijn. Het enige wat we zeker weten is dat de Draak ons geschapen heeft.


De rangen.
Ook bij de vampiers heb je rangen:
[ De rode getallen achter de namen staan voor de tanden die hij/zij al behaald heeft. ]

Leader
Over het algemeen is de Draak de grote leider maar om de rust te bewaren in het volk is er een leider aangewezen. Dat is al lang geleden gebeurd en ondanks dat niet iedereen het daarmee eens is, blijft het leiderschap 'in de familie'. Dat wil zeggen dat de leider de volgende leider uitkiest, opleid en meeneemt naar de Draak. Zodat hij/zij klaar is voor het leiderschap.
~ Elijah (20)

Underleader
De persoon die door de leider is aangewezen hem/haar op te volgen.
~

Supreme Warrior
Een clanlid dat iets heel bijzonders heeft gedaan voor de clan. Deze titel wordt niet zomaar uitgereikt.
~

Overige leden van de clan
De overige leden van de clan zijn al wel vampier maar hebben verder geen titel.
~ Louisa (5)
~ Sasuke (9)
~

Mensen in opleiding
Dit zijn de mensen die nog niet bij de Draak zijn geweest maar die al wel in opleiding zijn om de barre tocht te maken.
~ Maeryn (0)
~
~


De regels.
Natuurlijk heeft de clan ook een aantal regels:
~ Heb respect voor elkaar. Zeker voor Leader!
~ Bij ongepast gedrag krijg je een waarschuwing. Bij een 2e waarschuwing lig je eruit.
~ De tanden worden door de Moderator van de groep uitgedeeld.
~ We gaan voor geheimhouding. Alleen als je echt potentie ziet in een mens, vertel je hem/haar over je soort.


Hoe kom ik bij de groep?
Om bij de groep te komen als je als mens begonnen bent, moet je een vampier als mentor hebben. Als een vampier potentie in een mens ziet, kan deze je aannemen als assistent en je trainen. Daarna zul je pas een vampier worden. Als de vampier je dan waardig genoeg acht, neemt deze je mee naar de Draak. De tocht is ontzettend zwaar en er zijn al heel wat clanleden gestorven maar als je het wel haalt en de Draak je goed genoeg vindt, geeft hij je een van zijn tanden. De tanden van de Draak groeien terug net als bij een haai. Aan de tanden die een vampier heeft, kun je zijn/haar status zien. Beginnen als een vampier zonder eerst een mens te zijn geweest, kan ook! Dan zul je even moeten mailen naar Louisa zodat zij kan beslissen of ze je opneemt in de groep. Hoe actiever je bent, des te sneller je een groep zult krijgen. Als je een mooie aanvraag hebt gemaakt, met genoeg inhoud en alles, maak je meer kans. Originele ideeën maken meer kans en probeer ook je groep zo actief mogelijk te houden wanneer je die uiteindelijk krijgt. Beginnen als een vampier zonder eerst een mens te zijn geweest, kan ook![Tanden worden alleen uitgedeeld door moderators en/of de admin!]


[Als je vragen hebt kun je een PM naar Louisa sturen.]

___________________________

The fire in me cannot be extinguished.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Vampires ~ Information.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Rpg Fairytales :: Algemeen :: Group Headquarters-
Ga naar: